Učitavam...
Male Radionice

Kreativni časovi crtanja koji kroz zabavu ispunjuju dan.

Društvene aktivnosti

Društvene igre poput šaha i raznih kartaških igara.

Živa atmosfera

Prilagođena živa muzika i opušten ambijent za ples.

Adekvatne aktivnosti

Razvijanje, obnavljanje i održavanje motoričkih veština.

O Nama

Viktorija

Dom Viktorija je ustanova za negu starijih lica Viktorija ima dva objekta, na dve lokacije u Beogradu izgrađenih i adaptiranih po svetskim standardima.Prvi objekat doma za stara lica Viktorija nalazi se u elitnom delu Beograda na Dedinju. Vila koja je namenski sagrađena i adaptirana za potrebe starijih lica, na placu od 10 ari, okružena je borovima sa pogledom na šumovite predele Košutnjaka. Izdvojena u mirnom delu Dedinja prava je oaza mira za vaše najmilije.

Starački dom Viktorija na Dedinju ima 450 kvadrata.
Njegov kapacitet smestaja obuhvata:

    22 Osobe,
    8 Kupatila,
    Dnevni Boravak,
    Restoran,
    Ordinacija,
    Mnoga svojstva za normalno funkcionisanje starih lica

Objekat je otvoren 2010. godine.

Drugi objekat doma za stara lica Viktorija nalazi se u mirnom delu Bežanijske kose. Objekat se nalazi na placu od 10 ari i sagrađen je namenski za potrebe starih i nepokretnih lica.

Dom za stara lica Viktorija ima 800 kvadrata raspođenih na dva sprata i lift kako bi se omogućilo nepokretnim licima normalno funkcionisanje pri izlasku i ulasku u objekat.

Kapacitet smestaja na Bežanijskoj kosi:

    42 Osobe,
    17 soba,
    7 funkcionalnih kupatila za pokretna i nepokretna lica,
    2 dnevna boravka,
    restoran,
    kuhinja
    ordinacija

Objekat je otvoren krajem 2011. godine.

Starački dom Viktorija je dom koji pruža visoko kvalitetnu uslugu od strane specijalizovanog osoblja. Zato naš tim svakom našem stanaru posvećuje posebnu pažnju.

Dom za stare Viktorija je ustanova osposobljena za brigu o starim i iznemoglim osobama. O stanarima staračkog doma brine lekar opšte prakse, fizioterapeut, medicinske sestre, negovateljice i socijalni radnik.

Pored svakodnevne pažnje i nege koja im je posvećena i pomoći za odrađivanje osnovnih životnih potreba, starački dom nudi pre svega društvenu aktivnost štićenicima, koja im je preko potrebna.